vrijdag 19 december 2014

Parkeerbutler, waarom niet?


Wie droomt er niet van om een chauffeur te hebben. Nog wat werk kunnen inkijken of afwerken terwijl je in de morgendfile staat, zonder dat je naar het verkeer moet kijken. Een chauffeur die jou afzet voor de deur en daarna een paar uurtjes rondjes rijdt om een parkeerplaats te vinden. Het is niet voor iedereen weggelegd en toch is er een betaalbare oplossing voorhanden, weliswaar in Sisco! In de stad San Francisco komen de gekste en beste ideeen van de wereld, de denkers zitten daar allemaal in de zon. Als er een wolkje voordrijft, schrijven ze het vlug op.

Zo kwamen ze op het brillante idee om een parkeerbutler in het leven te roepen. Op de Belgische markt zeker ook een gat in de roos. Parkeren is een hopeloze opgave, kunnen ze zelfs als opdracht geven bij Fearless. De butlers werken via een app.Luxe valet medewerker
Het technologiebedrijf Luxe Valet, kwam op de proppen met een mobile app. Geen parkeerplaats in zicht, geen geduld of gewoon te weinig tijd? Tijd om een parkeerbutler in te schakelen! Met de applicatie kan je als chauffeur een plaats afspreken om de auto aan de zorgen van deze assistent toe te vertrouwen. De parkeerbutler springt dan achter het stuur van jou auto en zoekt een parkeerplaats.  Ondertussen kan jij je tijd nuttiger besteden en op je gemak gaan werken, op restaurant vertoeven of gaan shoppen. Achteraf kan je via de app aan de parkeerbutler vragen om je auto naar een zelfgekozen locatie terug te brengen.
Een luxe die niet voor jou is weggelegd? Volgens Luxe Valet niet, het kost in San Franisco5 dollar per uur tot een maximum van 15 dollar per dag (12 euro). Zelfs goedkoper dan gelijk welke betalende parking. Ben je wat ongerust over je wagentje, dat hoeft bij Luxe Valet niet. Zij zijn verzekerd voor een bedrag van 1 miljoen dollar tegen diefstal en beschadiging. Verder zorgen ze ervoor dat de auto met satellietnavigatie steeds kan worden gelokaliseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten