zaterdag 26 juli 2014

Pirelli kalender


 De kalender van Pirelli, al jaren de vaste garageversierder, valt in 2015 zeker in de smaak van liefhebbers van echte vrouwen. Voor de eerste keer in zijn 50 jarig bestaan komen de kalendermeisjes uit de XXL sector. Candice Huffine, de meest betaalde echte dame, 90 kilo en 1.80 m staat aan de top van de modewereld. "Mijn aanwezigheid op de kalender is een teken, een boodschap, dat de zaken echt veranderen in de mode wereld."
Candice Huffine is 29 jaar en is een veel gevraagd model voor haar spontane persoonlijkheid voor de camera. De bandenkalender plaatst haar tussen al de magere S-models als een bewust boodschap dat schoonheid meer is dan rondingen. 
In de mode zelf verandert alles zeer traag, ook al hebben we 4 verschillende stijlen per jaar, de modewereld is een conservatief bastillon van enkelingen die de 'mens' als een kapstok bekijken. Enkele zeer creatieve ontwerpers werpen zich de laatste jaren op de 'vollere' markt. Ook verscheen er in 2014 de Swimsuit 4all kalender met deze vier mooie dames. 

Meisel, de fotograaf in het geval Candice, werkt reeds met de diva samen van 2011 voor Vogue Italia. “Toen Candice op de fotoset kwam, had ze tranen in haar ogen," vertelt Meisel. "Het was echt een zeer belangrijke opdracht voor deze warme lieve echte dame." Candice is gelukkig dat zij mag meewerken om een verschil te maken en de dood van vele jonge meisjes door Anorexia naar het verleden te verdringen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten