zondag 27 juli 2014

Brazuca Coppens in Hollywood

I am a Brazuca een reclamefilmpje van Adidas voor de WKbal van 2014. Deze film werd gemaakt door de Gentenaar Bram Coppens, nu ook bekend als 'lief van Bryan'.
Naast de korte film McDollars, bewijst Coppens zijn kunnen in andere reclamefilms voor het productiehuis Caviar. Hij zette de merken Toyota, Lexus en Range Rover op het doek, maakte Dockers en de Stad Antwerpen onsterfelijk. De I am a Brazuca is de eerste 360-graden film gelanceerd op You Tube en van de hand van Bram.
Het leven van Bram in Hollywood voor zijn nieuwe film 'Broken Vows' kunnen we volgen op de twit van Bryan, zijn schone deerne die hem in dit project nauw bijstaat.
 Broken Vows is het verhaal van Patrick Flynn (Bentley), een man achter wiens charme en charisma een diepe psychose schuil gaat. Als hij Tara Bloom (Alexander) verleidt, valt hij onmiddellijk voor haar schoonheid. Wanneer Tara hem laat vallen, geraakt hij verstrengeld in een spiraal van waanzin en begoocheling die uiteindelijk explodeert in een psychotische woede uitbarsting. Tara zal de kracht moeten vinden om Patrick te stoppen in zijn drang om haar liefde, haar familie en uiteindelijk ook haar leven te verwoesten. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten