zondag 16 december 2012

UFO's komen ons redden

In Frankrijk zit de burgemeester van een klein (niet nader genoemd) dorpje met zijn handen in het haar voor 21/12. Niet omdat dan de hele wereld zou vergaan, wel de kleine wereld van zijn rustig dorpje. Een village legend gaat de ronde dat de berg van het dorp een landingplaats zou zijn voor UFO's die de mensen komen redden die gered verdienen te worden op 21/12.
Capilla del monte, Cordoba, Argentinie
In grote getalen trekken doom-toeristen naar het dorp. Het wordt overspoeld door een toerisme-gekte in de letterlijke zin van het woord. Als mensen gered verdienen te worden, zullen ze wel gered worden, en hoeven ze niet speciaal op die berg aanwezig te zijn, zegt Prestisimone, een spirituele leider in Argentinië.
En in Argentinie is er ook zo een dorpje, Capilla Del Monte. Dit dorp kan wel met naam en toenaam genoemd worden, omdat zij leven van deze 'gekte' en de toeristen met open armen verwelkomen. Er is één groot verschil met het dorp in Frankrijk: deze mensen denken niet aan doomscenario's, zij leven naar een nieuw geestelijk tijdperk toe. Op de bergen rond dit dorp zouden al jaren OVNI's neerstrijken om extra-terrestrial vergaderingen te houden, ttz: vergaderingen met buitenaardse wezens en verlichte geesten van deze planeet. Er zijn duizende foto's van abnormale lichtverschijnsels, getuigenissen van mensen die energetisch terugkeren na een bergwandeling en tal van soevenierwinkeltjes waar je ET's kan kopen. Trigheiriño, een Braziliaanse spirituele schrijver, bezoekt deze vergaderingen al sinds de jaren '40. In zijn boeken beschrijft hij wat de toekomst van onze planeet is en hoe we worden bijgestaan door buitenaardse wezens.
Deze week zijn er reeds 15.000 mensen neergestreken, ze kwamen met z'n allen op 12.12.12 en blijven tot 21.12.12.


Nog maar 5 dagen te gaan en we weten wat er achter de Maya-kalender steekt, of niet... Op de Uritorco berg in Capilla del Monte wachten ze met z'n duizenden op wat er staat te gebeuren. Voor die dag organiseren verschillende spirituele leiders eventen aan de voet van de berg. Een wereldgrote meditatie sessie willen ze er organiseren, baadt dit niet, het schaadt ook niet. En een paar minuten stilte voor deze planeet en zijn mensen, is altijd welkom.
De uritorco zou een gigante magneet zijn dat leven van buiten de wereld zou aantrekken. De mensen die naar deze berg trekken, komen met een positieve gedachte. Zij willen het nieuwe wereldse tijdperk intreden van na de maya-kalender met opgeheven hoofd en nieuwe hoop.
Om de berg te betreden vraagt het stadsbestuur nu 100$ (15 euro) zonder begeleider. De weg naar de top wordt beschouwd als het mystieke pad.
Hier wordt niet gerept over 'redding' of vergaan, hier wordt gesproken en gemediteerd over hoe het verder moet en wat het waterman-tijdperk in zijn petto heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten