woensdag 21 oktober 2015

DEME bedrijf van t jaar

Baggeraar DEME is de Nederlandstalige winnaar geworden van de Onderneming van het Jaar 2015. Tijdens een show in Brussels Expo kreeg CEO Alain Bernard de trofee uit handen van vicepremier Kris Peeters (CD&V). Langs Franstalige kant haalde dierenpark Pairi Daiza de prijs maandag al binnen.
DEME, dat zijn hoofdzetel in Zwijndrecht heeft, haalde het van de andere genomineerden, uitzendkantoor Accent Jobs for People (Roeselare), B&R Bouwgroep (Arendonk) en ventilatie- en zonweringspecialist Renson (Waregem). Vorig jaar won het logistieke bedrijf Katoen Natie.
In de categorie Beloftevolle Onderneming van het Jaar viel Destiny dit jaar in de prijzen. Dat bedrijf is actief in België en acht landen in Europa en specialiseert zich in telecomdiensten voor middelgrote en grote bedrijven. Het bedrijf telt 55 medewerkers en verwacht de komende twee jaar kantoren te openen in Nederland, Frankrijk en Duitsland.
Het was de 21e editie van de Onderneming van het Jaar, een titel die in het leven werd geroepen om "succesvolle Belgische bedrijven te belonen voor hun uitstekende prestaties". Het is een initiatief van consultant EY, de krant De Tijd en bank-verzekeraar BNP Paribas Fortis. De jury stond onder leiding van graaf Paul Buysse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten