woensdag 28 januari 2015

Licht in ChinaDe lichtindustrie zit in een positieve transformatie. Als een tsunami golft de innovatie door deze sector. Smart licht staat als een schitterende ster aan het firmament. Decoratief, kunst en energiebesparen, het zijn de nieuwe uitdagingen. In Azie laten ze zich in deze sector vooral horen. De lichtbeurs die voor juni op het programma staat in China, Guangzhou, is dan ook de top van de ijsberg. 
Sinds het gebruik van de LED's is het hek van de dam. Alle mogelijkheden zijn nog maar net afgetast. De lichtsector werkt nauw samen met andere industrie- en techonolische sectoren. 
Ms Lucia Wong, de CEO van de Messe Frankfurt (Shanghai) Ltd, vertelt de pers wat de beurs in juni in Guangzhou inhoudt.
 'De toekomst van de LED verlichting is veelbelovend. De technologie is er meer dan klaar voor. De uitdaging is wereldwijd aangenomen. Lichtarchitecten en lichtingenieurs tasten het firmament af met designers en grote fabrikanten wereldwijd. Smart verlichting, touch verlichting, multifunctioneel en multidimensionaal. Licht is meer dan verlichting en dat wordt aangetoond in onze beurs in Guangzhou. Door de evolutie in verlichting, trekken we ook andere industrieën mee. Zij worden uitgedaagd tot innovatie om de evolutie van het licht te volgen. De slogan van de beurs is een statement: “20th Onwards – Inspired & Be Inspired”

De beurs in Guanzhou engageert zich wereldwijd om de sector te inspireren en met informatie te voorzien. Heel de industrie, van aluminium tot glas tot electronica vaart wel met de projecten van de lichtarchitecten. In februari start het netwerk om de beurs verder uit te bouwen. Alle topmerken in verlichting zijn aanwezig, zowel in de voorbereidingen als op de beurs zelf. Voor Azië is het belangrijk dat deze beurs het front is voor de wereldwijde lichtindustrie. Meer dan 2.000 bedrijven zullen er aanwezig zijn.
Philips Nederland, Opple uit China, Everlight uit Taiwan, Almeco uit Italie, Alanold B uit Duitsland. Uit de LED industrie zien we Samsung, LG Innotek, Cree, Epistar en Seoul Semiconductor. Bedrijven uit heel Europa, Verenigde Staten en Azie zullen er hun stand hebben.Geen opmerkingen:

Een reactie posten