zondag 2 november 2014

Ongekend nieuwsgierig in een nieuw jasje

Hannelore Nuijens, komt uit Brasschaat. Zij vond al vlug haar passie: mode. Nieuwsgierig trok ze de wereld in, op zoek naar een voldoening voor haar passie. Dit bracht haar alleen maar bij dat een passie niet voldaan kan worden, alleen kan open bloeien.
Dat vond ze in Indie, waar ze momenteel verblijft na een stage in New York en een studiereis in Buenos Aires.
Unknown Curiosity spreekt voor zich. Op zoek naar steeds een nieuwe invalshoek van mode, brengt ze jasje op de markt die meer doen dan de vrouw van vandaag kleden.

In Mumbai vielen de puzzle stukjes samen. De uitdaging van kleuren, stoffen, een ongebreidelde fantasie in het dagelijkse Indische leven. Hannelore vond er haar plaats en haar inspiratie. Al haar internationale indrukken brengt ze nu professioneel naar buiten. Als echte Belgische is de jacht op het juiste jasje bijna een dagelijkse job. Een jasje voor regen-wind-zon-bewolkt weer, een jasje dat tegen een stoot kan als je veel moet reizen. Een jasje voor op de bus, in de tram, en er toch nog gestreken uitziet bij je eerste date of je sollicitatie. Een jasje dat zowel op je jeans als op je lederen broek past. Wel 1000 jasjes kan je in je kast hebben, net dat jasje... hangt er zeker niet bij.
Hannelore's Unknown Curiosity komt je in je zoektocht tegemoet, In de popup shop in Antwerpen hangt zeker en vast jou jasje klaar.

Meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten