zaterdag 21 juni 2014

WK14 WeetjesDat Balotelli, de Mario voor de vrienden, een personage is, is in de voetbalwereld alom geweten. Dat hij, zoals vele aanvallers, een zeer excentriek karaktertje heeft , afgewerkt met een pikante egosaus, ook dat weet de voetballende wereld. De huidige hype met de stickers bracht Balotelli dan ook op een idee. Hij plakte heel het boek van de Italiaanse selectie vol van zijn eigen stickers. Dat zijn twee problemen opgelost in 1: niet zoeken achter bijna onvindbare stickers, en persoonlijker kan jou boekje niet worden. De Milaanse aanvaller is dan ook beretrots op zijn stickerboek!


Er zijn nog gekke stoten in de Mundial 2014. Een groep Croatische voetballers gingen naakt zwemmen in het hotel. Voor de paparazzi was dat even een feest. Wel dom dat ze daarna in de pers zwarte driehoekjes gebruiken. De ploeg van Croatie ging als tegenprestatie geen interviews meer geven aan de pers. Privacy is en blijft nu eenmaal belangrijk, vonden zij, en : groot gelijk.

Thomas Muller, spits van Bayern Munich en van het Duitse elftal staat nu 8ste in de Wereldbeker statistieken van meeste goals per wedstrijd. Hij maakte de drie goals tegen Portugal. Op nummer 1 staat nog steeds Diego Forlan van Uruguay met 5 goals, een record uit de WK2010 in Zuid Afrika. Muller staat wel op de zesde plaats van het aantal gescoorde goals in een WK, nl 11. Aan de kop van dit klassement staat Ronaldo Luis Nozario, van Brazilie, met 15 goals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten