zondag 22 december 2013

Wonen is een kunst

Dit stolpje vind je in de oude watertoren van Steenokkerzeel. Daar heeft een miljonair een pracht van een huis gemaakt. Met oog voor detail... Het kan dan wel een droomhuis zijn, maar voor velen van ons onbereikbaar.







Daarom houden we best onze voeten op de grond en kijken we naar het huisje in Kieldrecht, een prachtig rustig dorp aan de Nederlandse grens waar het leven nog mooi is. Achter de eenvoudige gevel van dit rijhuisje schuilt een mooi en minimalistisch design woning voor starters of eenouder gezinnen met twee kinderen, zelfs een ideale woning voor vrijgezellen die met flair willen leven.






http://immo.vlan.be/nl/Detail/Huis/te-koop/9130/Kieldrecht/%28RWA51389%29Deze ruime, lichte en gezellige gezinswoning, met 3 slaapkamers, is volledig, smaakvol en vakkundig, vernieuwd door de eigenares. De woning heeft de volgende indeling: inkomhal; woonkamer met open keuken, ingericht met design meubilair, met dubbele gootsteen, dampkap, gaskookvuur, braadoven, ijskast, diepvries en vaatwasmachine; ontbijthoek met toegang tot terras en tuin, via schuifraam; boven deze ontbijthoek bevindt zich een slaapkamer of bureau met een onafhankelijk karakter. Terug in de living loopt een design trap naar de eerste verdieping waar een grote slaapkamer of dressing is met een lichte met smaak ingerichte douchekamer met dubbele lavabo in meubel, massage douchecabine en toilet. Op de dakverdieping bevindt zich de derde slaapkamer met bergkasten en veluxramen. De woning is gerenoveerd volgens een ecologische denkwijze, ondermeer, volautomatische regenwatervoorziening, hoogrendementscondensatieketel op gas voor de verwarming en massief houten vloeren op de verdiepingen. De woning is voorzien van dubbele beglazing en rolluiken op het gelijkvloers. Langs de achterzijde is de woning toegankelijk voor fietsen. Voor de woning is er op het Marktplein ruime mogelijkheid voor parking voor heel het gezin en voor uw gasten is het nooit zoeken om te parkeren. Grondoppervlakte: 131m². Deze aankoop komt in aanmerking voor een klein beschrijf. Kieldrecht, een deelgemeente van Beveren, heeft een zeer goede verbinding naar E34 (Antwerpen – Gent - Kust) waardoor de Haven van Antwerpen vlot bereikbaar is, zonder file. Zelfs met het openbaar vervoer hebt u een zeer makkelijke verbinding met Beveren en Antwerpen.

Voor meer details kan je naar Immo Vlan surfen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten