maandag 16 mei 2011

Loft USA met Schoenaerts

Geen idee hoe ze zijn naam internationaal zullen uitspreken, maar Matthias Schoenaerts vertrekt naar Hollywood. Zijn papa zaliger kijkt gelukkig toe vanuit de theaterhemel, daar ben ik zeker van. Een van onze betere acteurs zal de hoofdrol spelen in het Amerikaanse Loft. Het nieuws wordt bevestigd door zijn agent Ken Lambrechts. Matthias zal de rol spelen die hij in de vlaamse versie ook gespeeld heeft, die van Filip.
Schoenaerts werd voorgesteld door Erik van Looy. In Rundskop spreekt Matthias vloeiend Sint-Truidens, dus het Engels zal hij ook wel onder de knie krijgen, zegt Van Looy.
Schoenaerts is al helemaal weg, zijn hart en hoofd zitten reeds in de Verenigde Staten. Hij zingt en springt, naar eigen zeggen, reeds in zijn living om het Amerikaans onder de knie te krijgen.  De tegenspeler van Matthias uit Rundskop, Nicolas Karakatsanis, zal Schoenaerts vergezellen naar de Amerikaanse set van Loft.

De andere grote amerikaanse namen kunnen er ook wat van. Het zal door zijn cast al zeker een kaskraker worden. Eerder werd al bevestigd dat Wentworth Miller ("Prison break"), Eric Stonestreet ("Modern family"), Patrick Wilson ("A-team"-remake) en James Marsden ("X-men") een rol krijgen toebedeeld.
Erik Van Looy neemt vanaf 6 juni de regie van de Amerikaanse remake van de meest succesvolle Vlaamse film ooit voor zijn rekening. Daarvoor krijgt hij met Schoenaerts een van zijn originele acteurs aan zijn zijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten