vrijdag 15 april 2011

Zomeren in 't stad

 Hebt u het lentezonnetje gevoeld zondag? Ruikt u de belofte aan een spetterende zomer reeds in de ochtendmist? Ziet u tussen de wolken door niet de gele grote zomerzon? Wel dan bent u de juiste persoon om dit verder te lezen.



Twee maanden lang circus, theater, film, muziek en lange, verrassende nachten
Van 1 juli tot 28 augustus zomert het volop in Antwerpen. Twee maanden lang duiken unieke voorstellingen op niet-alledaagse plekken op. Op het volledige programma is het nog even wachten tot 31 mei.

Dit mag je alvast niet missen:
De Zomerbibliotheek
De openluchtbibliotheek van Walter Verbeeck is terug! Met gratis en nieuw leesvoer voor jong en oud, de voorleesbomma's en drama in de bib.

De Zomerfabriek
De oude gasfabriek op Nieuw Zurenborg gooit de deuren opnieuw open met een nóg uitgebreider programma voor de young ones! Verwacht je aan een mix van film, theater, video-installaties, stomende feestjes, urban dance workshops en demo's. Elke dag valt er iets te beleven, een hele zomer lang.

Nulsterrenpension
Wie na een dag zomeren niet meer naar huis wil, kan ook dit jaar weer blijven overnachten in ons low cost, low luxury maar high value pension op de Zomerfabriek.

Uiteraard ontbreken onze vaste waarden Muziek in de Wijk, de openluchtfilms, de Zomerbar (op de vertrouwde plek op het Antwerpse Zuid, weekdagen van 16u – 00u, weekend van 14u-00u) en de Zonsondergang (met BBQ) niet. En natuurlijk is er circus en theater op locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten