woensdag 21 januari 2015

Coaching, een leiddraad voor leiders

Gastprogramma:

2015 is pas begonnen en het is voor velen alweer druk-druk-druk. Mogen we u daarom bij deze wat tijd toewensen om eens even te pauzeren en te reflecteren?
Voor velen is de carrière belangrijk. En naarmate die carrière vordert, wordt leiderschap ook steeds belangrijker. Maar wanneer hebt u zichzelf laatst gegund om even bij deze succesfactor stil te staan?
In lijn met ons credo van het ‘dichten van de kloof tussen weten en doen’, bieden we u daarom nu de kans om precies dat te gaan doen – gratis, van waar u zich ook bevindt.
Bij The Performance Coach kan u vanaf nu genieten van een uitgebreid programma  van korte stukken content over leadership development en coaching – want dat is wat wij doen.

Schrijf nu in

1 - Op onze gratis Virtual Leadership Summit

Hier ontdekt u de onderwerpen van de 3e Virtual Leadership Summit die plaatsvindt van 9-13 februari. Onder het thema ‘What Makes a Great Leader?’ organiseren en publiceren we (in het Engels) een reeks webinars, panelgesprekken, artikels en video’s, cutting-edge en inspirerend over leadership en coaching.
Het menu, waarvan u bij inschrijving à la carte kan kiezen:
  • Personal leadership
  • Relational leadership
  • Systemic leadership
  • Team and organisational leadership
  • Women in leadership
Reeds meer dan 400 mensen registreerden zich voor dit uniek evenement. Ook u kan zich nu inschrijven, zodat we u kort voor de Summit nog meer informatie kunnen bezorgen. We kijken ernaar uit om u in ons virtueel publiek te hebben.

2 - Op onze maandelijkse webinars vanaf februari

Vanaf maandag 16 februari starten we ook met maandelijkse ‘webinars’.
Ook tijdens deze korte live virtuele sessies zullen we inzoomen op bijkomende topics over Leadership.
De kalender vindt u hier en ook inschrijven is reeds mogelijk. We kijken ook hier uit naar uw aanwezigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten