maandag 8 september 2014

West African award in Brussel


Op 4 oktober houdt een nieuwe Afrikaans tijdschrift zijn award avond in Brussel. In de Royal Windsor Hotel Grote markt Brussel, kan je zakenmensen en leidinggevend stafs ontmoeten die rechtstreeks betrokken zijn bij de West African Regiona magazine. En dit voor een warme prijs van 100 euro. In de prijs zit een receptie in, krijgt u daarna de uitreiking van de awards en is er acheraf een buffet met drank inbegrepen voor dezelfde prijs. 


'Verschillende politieke leiders en zakenmensen zijn verkozen door het tijdschrift om een award te ontvangen voor hun verdienste bij de ontwikkeling van West-Afrika. Daarna kan men tijdens het buffet op een ontspannende sfeer in contact treden met deze mensen om meer informatie en een beter zicht te krijgen op de kansen van deze regio.' 
Samen met West African Regional Magazine kan je de Award avond bijwonen en op een warme manier investeringsprojecten ivm toerisme in Afrika wat dichter bekijken. De Sub regionale uni die West Africa heet, brengt de zakenwereld en de politiek dichter bij elkaar. Zij promoten West-Afrika op een fascinerende manier.
Get your ticket now.... Contact janeokafor@gmail.com, 

Dit magazine bestaat reeds van 2006. Het thema van dit tijdschrift is de streek van West-Afrika promoten voor zijn investeerders kansen en zijn toerisme. Deze streek is een exotische bestemming, gelinked aan mooie maagdelijke resorts waar genieten zeer natuurlijk beleefd wordt. 
Het tijdschrift heeft ook aandacht voor de traditionaliteit van de streek,en mengen deze traditie in heel wat investeerdersprojecten. West-Afrika is een welvarende regio, vol open kansen, betrouwbare tradities en een potentie tot een enorme groei. 


website West African Regional Magazine onder constructie.

artikels in dezelfde interessesfeer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten