maandag 8 september 2014

Schuif mee aan de langste eettafel


Ook dit jaar staat het einde van september weer in het teken van de Week van Verbondenheid – Samen tegen EenzaamheidRIMO Limburg en Bond zonder Naam roepen dan op tot meer verbondenheid en samenhorigheid. Echt menselijk contact staat immers centraal in de strijd tegen vereenzaming.
 

Schuif aan bij de Langste Eettafel

 
De blikvanger in de Week van Verbondenheid is de Langste Eettafel. waarbij mensen in heel Vlaanderen samen aan tafel schuiven en een maaltijd delen. Op www.weekvanverbondenheid.be worden deze eettafels ‘virtueel’ met mekaar verbonden. Vorig jaar bereikten we in Limburg alleen 9.218 bewoners! Wil je graag aanschuiven? Kijk op www.weekvanverbondenheid.be  voor alle locaties!
 
 

Of organiseer zelf je Langste Eettafel

Ook jij kan een Langste Eettafel organiseren voor familie, vrienden of buurtbewoners. Zo werk jij mee aan een zorgzame buurt waar mensen oog hebben voor elkaar. De kracht van de buurt staat immers centraal in de strijd tegen eenzaamheid.
 
Om je Langste Eettafel bekend te maken in je buurt kan je ons promotiemateriaal gebruiken. 
 
Vergeet niet je Eettafel te registreren op www.weekvanverbondenheid.be. Alle aangemelde tafels worden meegeteld voor Vlaanderens Langste Eettafel in 2014! 
 
Op www.weekvanverbondenheid.be vind je ook een overzicht van alle activiteiten en tips om zelf een Langste Eettafel te organiseren
 
We danken jou alvast voor je medewerking. Samen maken we een positief verschil in onze samenleving.
Met hartelijke groeten,

Aurélie Haesaert
Communicatieverantwoordelijke Bond zonder Naam 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten