dinsdag 13 mei 2014

Bourla terrasje

Het theatercafé De Foyer in de Bourla krijgt in september een nieuwe invulling. In het voorjaar van 2015 zal er op de gelijkvloerse verdieping ook een nieuwe koffiebar openen met een terras op de Komedieplaats.

“We willen De Foyer (foto) in een compleet nieuw kleedje steken”, zegt Leen Van de Put van het Toneelhuis, het theatergezelschap dat de Bourla als thuisbasis heeft. “In samenwerking met het Felixpakhuis gaan we het restaurant een nieuwe stijl geven. Zoals nu ook al het geval is, willen we inzetten op lunch en diner in combinatie met theatervoorstellingen.”

In het voorjaar van 2015 zal er ook een nieuwe koffiebar te vinden zijn op de gelijkvloerse verdieping, met een gloednieuw terras op de Komedieplaats.
“Met dit terras willen we het terrein meer ontsluiten naar de buurt”, zegt Van de Put. “We hopen eind augustus meer informatie te kunnen geven over de concrete invulling van zowel De Foyer als de koffiebar. Tot die tijd willen we de mensen al op de hoogte brengen van onze toekomstplannen in onze brochures.”
Jan Stassijns
Foto's Dirk Kerstens
bron GVA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten