zondag 1 september 2013

Investeren in Rusland

Rusland, een bewijs dat tegenstellingen de regel bevestigen. Zij zijn tegen alles wat de Verenigde Staten zeggen of doen. Syrie is een mythe, in Egytpe wordt er niet gevochten, en als dat toch zo is, is dat door intriges van de CIA, Cuba is een economische wereldstaat, Putin is democratisch en het grootste olieveld ligt in Rusland. Of ze nu gelijk hebben of niet, te zijn tegen al wat de rest van de wereld zegt. Toch zijn ze wetenschappelijker verder vooruit dan het Westen , spreken ze duidelijkere taal tegen China en zitten ze in de BRIC landen, de meest groeiende landen van de wereld. 
En hiermee zijn ze een wereldmacht. In september houden ze een Internationale Business event, de tweede ooit, in Novgorod. Het thema is 'Investing in Future: Russia'.
Dit event is een van de beste platformen voor investeerders om aan network te doen in Rusland. Men kan er niet alleen contacten leggen met zakenmensen, ook met wetenschappers, designers en economisten. Hier leert men het innoverende Rusland kennen.
14 landen zullen deelnemen aan dit event met meer dan 900 deelnemers. Er zullen thema dagen zijn, sprekers, voorstellingen van innoverende projecten, en getuigenissen van succesverhalen. Landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland Frankrijk, Spanje Nederland, Belgie, Luxemburg, Polen, China, Azerbaijan, Armenie, Belarusia... zullen vertegenwoordigd zijn.
Rusland heeft investeringskapitaal nodig. Er wordt van hen gevraagd om de toekomst van Rusland in te kleden. De Russische regering zal sterk aanwezig zijn, dit met de boodschap dat Rusland een land is om te investeren, een openminded en economisch gezond land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten