dinsdag 26 april 2011

Een mooi paasverhaaltje

De Britse toeriste Helen Beard, is de engel van Orlando, Florida. Ze ving een meisje in haar armen dat uit het raam was gevallen op de vierde verdieping van een flatgebouw. Dit gebeurde op vrijdag 22 april. Ze kreeg van de goeverneur van Florida de 'medal of merit' en werd dadelijk een held in heel de state of Florida.
De data-specialiste uit Engeland is 44 jaar jong en was als toerist op bezoek in Orlando.
"We hoorden kreten en draaiden ons om, "vertelt Helen,"ik had nog net de tijd om niet te denken, ernaartoe te lopen en mijn armen uit te strekken. De kleine Jah-Nea viel er recht in."




Helen Beard awarded
Image Credit: CNN.com
"Het gebeurde zo vlug, toen ik ze in mijn armen hield, probeerde ik haar te sussen, ze was totaal overstuur. Ook de omstaanders waren in paniek en maakten het meisje bang."
Jah-Nea is twee jaar oud en viel van het balkon op de vierde verdieping van een hotel in Orlando. Helen was op vakantie met haar partner en haar 10 jarige zoon. De kleine Jah-Nea was alleen in de badkamer toen ze door het kleine venstertje kroop en de duik naar beneden maakte. Ze werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar had geen verwondingen en werd gauw weer aan haar moeder overgelaten. Er werd geen onderzoek gestart. Helen zegt ook nog dat het niet zij was die de baby gered heeft, het was de engelbewaarder van Jah-Nea die haar leidde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten