maandag 30 juni 2014

De Duivels winnen van de Arend

Een kleine voorspelling aan de hand van de sterren? Het is mogelijk. De Rode Duivels hebben genoeg potentieel in het team om morgen te winnen tegen de minder flexibele Amerikanen geleid door Klinsman. 

Company is een ram, een vechter, eerlijk in het duel, hij gaat tot het uiterste. In de Chinese horoscoop is Vincent een Tijger. Een geboren vechter, lenig en niet geneigd om een gevecht op te geven.

Courtois, de grootste man van de ploeg is een Stier. Down to earth, met beide voeten op de grond. In de Chinese horoscoop is Courtois een Aap, jawel, thuis tussen de palen en het net. Een aap is een feestbeest, energetisch en charming. Maar tussen de palen, zeer lenig en met enorme reflexen.

Alderweirdt, een vis, een wilg, een slang. Het staat in de sterren geschreven dat hij een geboren ster is om op het veld zijn plaats te veroveren en als een slang het veld te veroveren, als een wilg elke aanval af te slaan en als een vis in het water de match van zijn leven te spelen.

Van Buyten, een naam die geen enkele Argentijnse reporter kan uitspreken, is een geboren waterman, het mooiste teken van de zodiac. Met zijn creativiteit komt hij overal waar hij wil en plaatst hij de bal waar hij hem plaatsen wil. Bij de Kelten is Van Buyten een Populier, een boom met een artistieke aard, een decoratieve look, betrouwbaar, filosofisch en plezierig in de omgang…tot hij de vijand in de ogen kijkt, dan wordt hij serieus en kan hij bergen verzetten.

Dembele, een kreeft, een familiebeest. Bij de Kelten een Iep, smaakvol grootmoedig, gul en opgewekt. Vol humor en creativiteit, een betrouwbaar persoon en geboren leider.

Marouane Fellaini, een vuurkonijn, een schorpioen, een leopard in de horoscoop van de Azteken. Nobel en enthousiast, focus op zijn doel zonder twijfel over zijn kunnen. Een geboren talent om probleemsituaties om te zetten in kansen. Dames, in de liefde…zoek dat maar zelf uit.

En laatst maar zeker niet de minste: Origi, hij deelt zijn verjaardag met Nadal…als ram kan dat tellen.

Dat Klinsmann maar oppast, want het staat in de sterren geschreven dat de Rode Duivels vandaag winnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten