donderdag 12 mei 2011

Boys will be boys in Buenos Aires

Single mannen op citytrip zullen het meest plezier beleven in Barcelona, Buenos Aires en Miami, althans volgens de redactie van website askmen.com. 
Nu weet u dadelijk hoe moeilijk het is voor de redactie om de aandacht van de koffieboy bij de zaak te blijven. 
Bij het samenstellen van hun top met de 29 beste steden voor single mannen, hield de redactie van Askmen onder meer rekening met de prijs van een pint, de prijs van een taxirit, het weer en het eten. Ook sociale aspecten speelden een belangrijke rol: het nachtleven, de avontuurfactor en - uiteraard- de vrouwen.
Barcelona, Buenos Aires en Miami voeren de top tien aan, gevolgd door New York, Londen, Seoul en Parijs. Tel Aviv, Berlijn en Amsterdam scoorden het hoogst op gebied van nachtleven terwijl Barcelona en Miami het goed deden als strandsteden.
Ook sport bleek niet onbelangrijk voor de mannelijke reiziger:  het Yankee Stadium in New York is de absolute topper, gevolgd door Camp Nou (Barcelona), Estadio Azteca (Mexico Stad) en Wembley (Londen).
In de veronderstelling dat single mannen tijdens hun citytrip op zoek gaan naar vrouwen, kregen de vrouwelijke inwoners van elke stad een score op basis van uiterlijk en beschikbaarheid. Hier bleken Bangkok, Miami en Tel Aviv het hoogt te scoren.
De volledige top 29:
1. Barcelona
2. Buenos Aires
3. Miami
4. New York
5. Londen
6. Seoul
7. Parijs
8. Melbourne
9. Bangkok
10. Las Vegas
11. Sao Paolo
12. San Sebastian
13. Tel Aviv
14. Cagliari/Sardinië
15. Berlijn
16. Tanger
17. San Francisco
18. Napels
19. Mexico City
20. Punta del Este
21. Lissabon
22. Peking
23. Tallinn
24. Istanbul
25. Wellington
26. Montreal
27. Mumbai
28. Sydney
29. Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten