vrijdag 24 oktober 2014

KuNst met de N van Naked

Hallo Kunstliefhebbers,

Nog een paar dagen en het kunst geweld breekt weer los op onze prachtige industriële locatie, de Kromhouthal, We hebben er weer zin in!

We hebben de beurs zo opgezet dat het enige wat jij hoeft te doen is verliefd te worden op kunst. Als je de onderstaande drie wonderlijk simpele vragen met een volmondig ‘ja’ kunt beantwoorden, ben je klaar om ART mee naar huis te nemen.

1Valt het binnen mijn budget?
2. Heb ik er plek voor?
3. Raakt het me?


“You don’t have to be a Rockefeller to collect art.” – Herb and Dorothy Vogel

Get Naked Get Free Get Painted

Om de borstkankermaand op een bijzondere manier af te sluiten zijn we dit jaar een exclusieve samenwerking aangegaan met kunstenaar Selwyn Senatori en Pink Ribbon NL. Tijdens de beurs is het mogelijk jezelf te laten vereeuwigen op het doek. Kom langs bij de Get Naked stand in de Kromhouthal en laat jezelf naakt schilderen. Op de laatste dag van de beurs, zondag 2 november, worden de schetsen tentoongesteld in de ruimte waar ze zijn gemaakt zijn. Daarna kan je jouw persoonlijke schilderij meenemen naar huis. Get Naked, Get Free, Get Painted 4 Pink Ribbon NL!
Spot de campagne
Heb jij onze campagne op straat, in de krant of ergens anders gespot? Maak een leuke foto en upload deze op onze facebook pagina. Met deze actie zijn gratis exclusieve Private View kaarten te winnen. Wil jij daar bij zijn? Pak je camera en ga op pad. Je komt ons overal tegen! O ja, like ons ook meteen en blijf op de hoogte van andere acties en de laatste nieuwtjes
KIDSPACE by Noordjes Kinderkunst
Kinderen kunnen van donderdag tot en met vrijdag deelnemen aan een groeiende kunsttentoonstelling ‘Speelgoud’ in het tijdelijke “Speelgoudmuseum” op de Affordable Art Fair. Daar moeten ze wel iets voor doen: speelgoed meenemen dat niet meer wordt gebruikt. We willen alles van het speelgoed weten! Het team van Noordjes Kinderkunst uit Amsterdam Noord is er helemaal klaar voor. In samenwerking met de jonge bezoekers van de AAF zullen kunstenaars een klein museum bouwen waar speelgoed tot een kunstobject verheven wordt. In de ruimte waar het museum wordt opgebouwd zijn ook fotografieworkshops en maken we een kunstwerk van oude speelgoedonderdelen.

We hebben heel veel speelgoed nodig: help je mee?!
Ongekend Jong Talent Show
De ‘Ongekend Jong Talent Show’ fueled byLeasePlan 
toont negen kunstenaars die dit jaar afgestudeerd zijn aan Nederlandse Kunstacademies. De bezoekers kunnen tijdens de beurs stemmen op hun favoriete jong talent en daarmee een iPad Air 2 winnen. Op zondagmiddag 15:00 uur reikt LeasePlan aan de winnende kunstenaar een aanmoedigingsprijs uit en koopt daarnaast een werk aan van de door jullie gekozen kunstenaar. Bekijk op de website vast het fantastische aanbod.

"Met deze award hoopt LeasePlan een stimulans te kunnen zijn voor de carrière van een jonge kunstenaar"

 

Tickets
Heb je geen zin om in de rij te moeten wachten om een toegangskaartje voor de beurs te kopen? Koop nu vast je tickets online hier en voorkom dat je moet wachten bij de entree!
Data
woensdag 29 oktober 17.30 – 21.30 uur
Private View, alleen voor genodigden

donderdag 30 oktober 11:00 – 18:00 uur
AAF AT NIGHT 30 oktober 18:00 – 21:30 uur
vrijdag 31 oktober 11:00 – 20:00 uur
zaterdag 1 november 11:00 – 18:00 uur
zondag 2 november11:00 – 18:00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten